Stap 1: Doelstelling(en) bepalen

Tijdens het intakegesprek bepalen we de doelstellingen van het onderzoek. Vanuit hier stellen we een planning met bijbehorend stappenplan op. Onze consultants begeleiden je stap-voor-stap in de voorbereiding van het onderzoek. Hiermee creëren we de basis voor een succesvol medewerkerstevredenheidsonderzoek.

Stap 2: Vragen selecteren

Op basis van bijna 200 vragen selecteren we de meest relevante stellingen. Dankzij de uitgebreide bibliotheek met toegankelijke vragen, verschillende taalniveaus en voorkeurstalen komen we tot een relevant en laagdrempelig medewerkerstevredenheidsonderzoek.

Stap 3: Onderzoek uitzetten

Na een aantal checks zullen we het onderzoek daadwerkelijk onder de medewerkers uitzetten. Vervolgens krijgen werkgevers direct toegang tot het responsdashboard. Hier monitoren we real-time de voortgang van het MTO op basis van verschillende KPI’s.

Stap 4: Resultaten doornemen

Direct na afronding van het medewerkerstevredenheidsonderzoek krijgen werkgevers toegang tot de resultaten. Vanuit hier kan je, na een standaard inbegrepen resultatengesprek, direct aan de slag met het verbetertraject. Hiermee laten we jouw organisatie daadwerkelijk groeien.

Kosten medewerkers­tevredenheids­onderzoek

Benieuwd naar de kosten voor het uitvoeren van een medewerkerstevredenheidsonderzoek bij jouw organisatie? Gebruik onderstaande tool en bereken de investering.

Direct berekenen

Werkgevers die we helpen groeien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat onze klanten vertellen

Presearch is een professioneel en ondernemend medewerkersonderzoeksbureau waar snel geschakeld en meegedacht wordt. Met hun passende adviezen en oplossingen kom je tot een gewenst resultaat.

Trieneke van Duppen (Aafje Hulpthuis) – HR adviseur
Bekijk deze case

Onze ervaring met Presearch is uitstekend. De werkwijze is heel secuur en en de begeleiding is zeer professioneel en op maat. De adviezen tijdens het opstellen van het onderzoek zijn van grote waar…

Sussane Streefkerk (Beleef Klassiek) – Directeur
Bekijk deze case

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Presearch: Presearch is een professionele partij die goede service levert, meedenkt met de klant, en flexibel is in het realiseren van gewenste op…

Eva Weijs (Profource) – HR manager
Bekijk deze case

Hoe ziet bij ons het MTO er uit? In het vorige management systeem zat dit als meting geborgd maar in het nieuwe dus niet! Contact opgenomen met Presearch binnen een maand stond ons MTO online na dr…

Sandy Zee (Umah Hai) – Senior Beleidsmedewerker Kwaliteit en Veiligheid
Bekijk deze case

Afspraak inplannen

Benieuwd hoe je bij jouw organisatie, dankzij slim medewerkerstevredenheidsonderzoek, het aantal ambassadeurs kan laten groeien? Ontdek de mogelijkheden tijdens een demogesprek.

Tijdens deze kennismaking nemen we je in ongeveer 30 minuten mee in onze unieke onderzoeksmethodiek. Vul hieronder het formulier in en plan vervolgens direct (online) een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.